Latest Projects

No recent posts available

Go to Portfolio
Latest Projects

No recent posts available

Go to Portfolio

Sammenlign Strømpriser

på nett

24. juli 2015/Sammenlign Strøm Priser/3 min. read

Sammenlign strømpriser på nett

Før du klager på dyre kraftpriser, evaluer og se hvordan du bruker strøm hjemme. Mange av oss klandre våre kraftleverandører for å gi oss dyre strømpriser, men vi synes å glemme at vi er de som leide dem i første omgang. Vi er ansvarlig for kostnadene for våre strømregninger.

Anskaffelse av billig strøm er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne strømavtaler gitt av alle kraft forhandlere i ditt område. Du kan deretter observere hvordan du kan spare strøm hjemme og følge de enkle reglene.

Sørg for at du besøker rett nettsted som sammenligner ulike strømleverandører. Dette er den mest praktiske måten å få den beste strømavtalen og vite hvor mye hver forhandler tar betalt. Du kan spare tid, penger og krefter hvis du benytter strømtest.no for å sammenligne strømpriser.

Du får resultatene gratis. Du vil være i stand til å vite hvilke alternativer som er best. Med denne nett-tjenesten, er det ikke nødvendig for deg å gjennomføre et forskningsprosjekt.

Hvilken Strømavtale Trenger du?

Fastpris- Du betaler en fastpris hver måned.
Variabel spotpris – Satsene endrer seg i høysesongen (økning) og utenom høysesongen (reduksjon).
Spotpris – Du følger prisen strømleverandøren betaler for strøm til enhver tid.

Bruk Fornybar Strømavtale

Disse typer strømavtaler er renere og tryggere for miljøet. De kan bidra til å redusere våre karbonutslipp også. Ved hjelp av dem vil gi oss fred i sinnet som vi liker å bruke ulike apparater og gadgets hjemme og i våre lokaler. Deres kilder er:

⦁ Solen
⦁ Vind
⦁ Vann

Oppvarming og kjøling trekker mest strøm. De fleste husstander får dyre regninger i løpet av varme og kalde sesongen på grunn av utnyttelse av varmeovner og varmepumper. Det kan minimeres ved å isolere deres hjem. Dette vil bidra til å kutte ned på mengden av kraftproduksjon i mer eller mindre 50%. Vannsystemet må være isolert så godt slik at regninger kan dramatisk reduseres.

Vær Ansvarlig

Koble ut gadgets som er ubenyttet.
Bruk vinduer og dører med gjennomsiktige paneler for å bruke naturlig lys.
Tørk tøyet under varmen fra solen.
Stopp å åpne kjøleskapet for mye.
Unngå strøm svin og begynne å bruke energieffektive produkter.
Endre fra tradisjonelle lyspærer til LED-pærer.

Installere solcellepaneler eller vindturbiner.
Skru ned termostaten.
Minimer stryke klærne. Ha en plan for det (to ganger eller en gang i uken) og jern i volumer.

Vanlige elektrisk utstyr inspeksjon en gang i året.

Forfatteren skriver for  som gir informasjon om billig strøm. Strømtest.no fungerer ved å sammenligne en rekke strømavtaler fra ulike strømleverandørene for å finne deg bedre avtale for hjemmet eller bedriften.

Add comment